Pareltjes van de kringloopwinkel

kringloop vaasjes en kandelaar

Soms denk ik dat het kringlooptijdperk een beetje op z’n retour is. Helaas wordt de zoektocht naar mooie en goedkope kringloopvondsten steeds lastiger. Dit komt mede door de grote vraag en de stijging van de prijzen in veel kringloopwinkels. Maar ondanks dat doe ik nog regelmatig een poging op zoek naar mooie kringloopspullen. De afgelopen week heb ik weer een aantal leuke tweedehandse items gescoord.

Kunst bij de kringloop

Dit vrolijke schilderijtje vond ik in de bak met allerlei tegeltjes en lege fotolijstjes. Het is een print van een werk van Vincent van Gogh: de roze perzikboom. Het schilderijtje viel me op vanwege zijn mooie kleuren. Eigenlijk vond ik het te duur voor in een kringloopwinkel. Het koste maar liefst 7,50! Afdingen moet ik nog leren. Maar omdat ik erdoor geïnspireerd werd voor onze make-over van de woonkamer heb ik besloten hem toch maar te kopen.

Schilderij Vincent van Gogh: de roze perzikboom

Vaasjes in verschillende kleuren

De onderstaande tweedehandse spulletjes kocht ik in een goedkopere kringloopwinkel. Ik vond ze erg leuk omdat de kleuren van deze items terugkomen in het schilderijtje met de perzikboom.

Mix en match je kringloopvondsten

Een van de dingen die de spullen in een kringloop zo leuk maken is dat je allemaal unieke en losse spulletjes vindt die niet meer compleet zijn. Samen kunnen die afzonderlijke spulletjes weer heel leuk gecombineerd worden zoals hieronder. Goedkoop shoppen in de kringloopwinkel is dus nog steeds mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *