Over mij

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Tamara Heijnen en hier doe ik mijn stinkende best om jou te inspireren bij het creëren van een persoonlijk en bewuster interieur.

over mij tamara

Inspiratie voor jouw huis in onze wereld

Ik deel hier mijn eigen interieurprojecten en tips hoe je mooie tweedehandse spullen kunt shoppen, kunt opknappen of zelf kunt maken. Ik probeer dit te doen op een manier dat het niet te veel geld kost en beter is voor het milieu.

Jouw huis blaast jouw adem uit, het heeft een ziel en geeft een knipoog naar de wereld van morgen.

Meer karakter in je interieur

Iets nieuws kopen is tegenwoordig vaak goedkoper dan iets zelf maken. Jammer eigenlijk want zomaar iets nieuws mist vaak een karakter. Een kastje, een tafeltje of een mooie kandelaar heeft voor mij vaak meer waarde wanneer het iets van mij is of een mooi verhaal heeft. Zelf mooier maken, restylen. Dat zorgt voor extra sfeer.

Liever oud, dan nieuw

Ik wilde een keer een laptoptafeltje van de ikea opknappen. Ik had het al helemaal bedacht hoe ik het wilde hacken. Een paar dagen later stapte ik de Action binnen en zag ik het laptoptafeltje precies zoals ik het in mijn hoofd had zitten kant-en-klaar in de winkel staan voor nog geen 10’tje! Ik moet eerlijk zeggen dat ik in de verleiding kwam, zoals zo velen van ons. Nu hoefde ik namelijk niet iets zelf te maken en hield ik meer geld en tijd over voor andere dingen. Ik besloot het tafeltje niet te kopen.

Iets in mij zei: Nee dat gaan we niet doen!

Ik vond het zonde. Dus vervolgde ik mijn speurtocht verder in de kringloop en op marktplaats op zoek naar dat tweedehandse laptoptafeltje en besloot ik niet alles meer zomaar nieuw te kopen en een blog te starten over huizen vol karakter.

Creëer jouw eigen plek

Laten we aan de slag gaan een sfeervol huis te creëren dat voelt als jouw plek, waar jij tot rust komt en waarvan je weet dat het goed zit en kan genieten van al het moois wat jij hebt gecreëerd.